Speeltoren (glijbuizen)

RO510
€ 3.728,00 Prijs is exclusief montage

Speeltoren zonder dak en inox glijbuizen voor kinderen vanaf 6 jaar. De vloer- en dakplanken zijn vervaardigd uit lariks hout, de rest van het speeltoestel uit robinia hout. De speeltoren kan bereikt worden via een klimnet of een klimtouw en kan verlaten worden via inox glijbuizen. De gehele constructie wordt rechtstreeks met beton in de grond verankerd.

Productinformatie

Leeftijd
6 - 14
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,40
Veiligheidzone
32,00
Materiaal
Robinia
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Speeltoren (glijbuizen)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Speelparcours (5)

Speelparcours (5)

WP-P116-9
€ 5.280,00
Verkeersbord verboden voor auto's

Verkeersbord verboden voor auto's

WP-SK10-1
€ 450,00
Speelkanon

Speelkanon

WP-410
€ 1.355,00
Speelcombinatie Dadel met huisje

Speelcombinatie Dadel met huisje

WP-B8-1
€ 12.985,00