Tienerzitbank (rood Noors grenen)

P841
€ 685,00 Prijs is exclusief montage

Tienerzitbank voor kinderen van 4 tot 18 jaar. De bank is vervaardigd uit rood Noors grenen, drukgeimpregneerd. De bank wordt voorgemonteerd geleverd. De bank kan aan de grond bevestigd worden met 4 hoekijzers of in de grond worden bevestigd met 4 grondankers. Deze hoekijzers (ref. A003) en grondankers (ref. A004) moeten apart besteld worden.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 18
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Tienerzitbank (rood Noors grenen)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Passagierswagon(open dak)

Passagierswagon(open dak)

T202
€ 3.217,00
Locomotief+passagierswagon+tankwagon+eetwagon
De klokkenluider van de Notre-Dame (kunststof glijbaan)
Wood 1418

Wood 1418

WD1418
€ 54.849,00