Vesting (inox glijbaan en soepele loopbrug)

S600
€ 12.400,00 Prijs is exclusief montage

Een platform op zes verticale palen verbonden met een kleiner torentje door middel van een soepele loopbrug aan kettingen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Het grootste platform is gedeeltelijk met een zadeldak overdekt en is toegankelijk langs een verticale klimladder met ronde sporten. Verder vertrekt van hieruit een inox glijbaan van 1 meter breed met HDPE polyethyleen glijbaanboorden en wordt onderaan een ruim speelhuisje voor de kleintjes ingebouwd. Het kleinste platform is te bereiken langs een gemakkelijke trap.

Productinformatie

Leeftijd
3 - 12
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,40
Veiligheidzone
52,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Vesting (inox glijbaan en soepele loopbrug)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Inox Heuvelglijbaan met platform (1 m breed - glijlengte 2,5 m)
Lancelot

Lancelot

A660
€ 1.518,00
Paradisio (met inox glijbaan)

Paradisio (met inox glijbaan)

G511
€ 5.268,00
De wolf en de zeven geitjes (inox glijbaan en gebogen brug)