Wiebelbrug

S336
€ 2.397,00 Prijs is exclusief montage

Avontuurlijk speeltoestel voor kinderen van 4 tot 15 jaar. De wiebel brug is opgebouwd uit een wiebelende loopbrug aan staalkabel die vastgemaakt wordt aan verticale eiken balkjes die in de grond geplaatst worden. De horizontale balkjes bestaan uit lariks. Voor de bevestiging van dit speeltoestel is beton nodig. Alle moeren en bouten zijn volledig afgeschermd met kunststof afdekdoppen.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 15
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,50
Veiligheidzone
28,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Wiebelbrug?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

De rups en de appel (lange versie)
Berghut (inox glijbaan)

Berghut (inox glijbaan)

S420
€ 4.436,00
Inox Heuvelglijbaan met platform (0,5 m breed - glijlengte 2,5 m)
Leeuwenhol (met kunststofglijbaan)