Wood 1452

WD1452
€ 10.029,00 Prijs is exclusief montage

De Wooden-serie is voor zowel jongere als oudere kinderen een eindeloze bron van fantasie en inspiratie waar ze veel plezier aan hebben. Het milieuvriendelijke hout in de WOODEN series stimuleert de uitgebreide fysieke ontwikkeling en maakt het ook mogelijk dat grotere groepen kinderen samen kunnen spelen. Hierdoor leren kinderen relaties ontwikkelen met anderen en hoe ze in een team samen kunnen werken. Verschillende educatieve panelen die de zintuigen prikkelen, gecombineerd met bewegende onderdelen zorgen voor veel plezier bij de kinderen en hebben op hen een grote aantrekkingskracht. Door de WoodenSeries optioneel uit te rusten met bv groene HPL panelen i.p.v. de standaard HPDE panelen, passen deze toestellen ook zeer goed in de z.g. natuurlijke speeltuinen.

Productinformatie

Leeftijd
6-16
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
2,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Wood 1452?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Jumbo-Uitkijktoren

Jumbo-Uitkijktoren

S431
€ 6.396,00
Zeeroverskasteel (lage kunststof glijbaan en hoge inox glijbaan)
De wolf en de zeven geitjes (inox glijbaan en gebogen brug)
Wood 1442

Wood 1442

WD1442
€ 2.289,00