Zeeroverskasteel (hoge inox glijbaan)

S610
€ 14.871,00 Prijs is exclusief montage

Een twee verdiepingen-hoge klimtoren met zadeldak bovenaan en een hoge inox glijbaan, die verbonden is met een lager gedeelte door middel van een schuin hellende vaste loopbrug. Er is een verticale klimladder aan de hoge toren voorzien en een gemakkelijke trap voor het laagste platform. Onderaan dit lagergelegen platform wordt een speelhuisje ingericht dat eventueel met twee bankjes en een tafeltje (S001), toogje met telraam (S003) of educatieve spelpanelen (S033-S038) kan uitgerust worden.

Productinformatie

Leeftijd
6 - 15
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
2,05
Veiligheidzone
62,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Zeeroverskasteel (hoge inox glijbaan)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Terreintrap 2,7 m zonder leuning
Wood 1447

Wood 1447

WD1447
€ 4.519,00
Kleuterzitbank (1,8 m - grenen)
Inox Heuvelglijbaan met platform (0,5 m breed - glijlengte 4,6 m)