Zware Schommel (2 banden)

S100
€ 2.518,00 Prijs is exclusief montage

Houten schommel voor kinderen van 4 tot 15 jaar. De schommel is opgebouwd uit 4 staanders lariks hout met een diameter van 12 cm en een horizontale ligger lariks hout met diameter van 14cm. De schommel is in de hoeken verstevigd met rode polyestergecoate stalen steunbeugels met een diameter van 42mm. De kunststof autobanden zijn met gegalvaniseerde kettingen bevestigd aan onderhoudsvrije schommelhaken. De schommel is onderaan voorzien van metalen gegalvaniseerde schelpvormige paalvoeten die met beton in de grond verankerd worden.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 15
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,60
Veiligheidzone
28,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Zware Schommel (2 banden)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Mammoet (inox glijbaan, gebogen loopbrug, rechte glijstang)
Weegschaal

Weegschaal

Z500
€ 890,00
Glijbaanhuisje (kunststof glijbaan)
Truck met aanhangwagen

Truck met aanhangwagen

T001+T801+T900
€ 10.759,00