Balkjesbrug

S361
€ 2.900,00 Prijs is exclusief montage

Avontuurlijk speeltoestel voor kinderen van 4 tot 15 jaar. De balkjes brug is opgebouwd uit 2 leuningen en 9 waggelende balkjes die met elkaar en met de leuningen verbonden zijn via vuurverzinkte kettingen. De horizontale balkjes bestaan uit lariks, de verticale balken bestaan uit eik. De leuningen zijn polyester gecoat en groen gelakt. Alle metaalonderdelen zijn roestvrij voorbehandeld en alle moeren en bouten zijn volledig afgeschermd met bloemvormige kunststof afdekdoppen.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 15
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,60
Veiligheidzone
23,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Balkjesbrug?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Ruimteveer (met glijbaan)

Ruimteveer (met glijbaan)

O703
€ 14.945,00
Glijtoren (inox glijbaan)

Glijtoren (inox glijbaan)

S500
€ 5.079,00
Kabouterklim
Drakentafel

Drakentafel

Z100
€ 3.917,00