Brandweerwagen

T020
€ 9.190,00 Prijs is exclusief montage

Speeltoestel in de vorm van een brandweerwagen voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Kinderen kunnen via de ronde doorkruipringen in de wielen het speeltoestel betreden. Achteraan is er een inox glijbaan voorzien. De buitenkant van de brandweerwagen is volledig opgebouwd in HDPE polyethyleen. Het speeltoestel wordt bijna volledig voorgemonteerd geleverd. Alle moeren en bouten worden afgeschermd door kunststof afdekdoppen.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 6
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,20
Veiligheidzone
37,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Brandweerwagen?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Indianendorp (inox glijbaan en netbrug)
Glijbaanhuisje (kunststof glijbaan)
Merlijn de tovenaar (inox glijbaan)
Wood 1451

Wood 1451

WD1451
€ 4.129,00