Buffalo Bill

A650
€ 835,00 Prijs is exclusief montage

Avontuurlijk speeltoestel voor kinderen van 4 tot 15 jaar. Het toestel is opgebouwd uit 4 verticale rondhouten eiken palen die in een rechthoek geplaatst worden. Tussen 2 palen, aan de kortste zijde, worden touwen gespannen waaraan een lariks balk van 2m40 komt te hangen. Men kan van de ene kant naar de andere kant gaan door over de balk te lopen. Alle moeren en bouten worden afgeschermd met kunststof afdekdoppen. Dit toestel wordt via de eiken palen rechtstreeks met beton in de grond verankerd.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 15
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,35
Veiligheidzone
24,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Buffalo Bill?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Vikingboot (voorsteven)

Vikingboot (voorsteven)

U100
€ 8.113,00
Wood 1460

Wood 1460

WD1460
€ 1.169,00
Bank in robinia

Bank in robinia

P550
€ 839,00
Vesting (kunststof glijbaan met boogbrug)