De appel

G718
€ 3.299,00 Prijs is exclusief montage

Een toestel met een thema dat kinderen, maar ook volwassenen, uitnodigt tot het eten van gezonde voeding en tegelijkertijd de beweging stimuleert. Een speeltoestel voor kinderen van 2 tot 7 jaar in de vorm van een appel met een glijbaan en een klimmuur. Het toestel heeft een valhoogte van 1 m. Kleurrijk speeltoestel in de vorm van een appel voor kinderen van 2 tot 7 jaar oud. Het toestel bestaat uit verschillende componenten dat leerzaam zijn voor kinderen. Zo kan men onderaan het toestel langs de binnen en buitenkant een telraam terugvinden dat bestaat uit HDPE polyethyleen schijven.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 7
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,00
Veiligheidzone
19,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over De appel?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Tienerzitbank (rood Noors grenen)
Peter pan (kunststof glijbaan)

Peter pan (kunststof glijbaan)

F701
€ 4.762,00
De Bremer stadsmuzikanten

De Bremer stadsmuzikanten

F005
€ 5.315,00
Wood 1403

Wood 1403

WD1403
€ 2.939,00