Goudvis

RO200
€ 1.183,00 Prijs is exclusief montage

Veertoestel voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het veertoestel is opgebouwd uit een polyestergecoate veer die verankerd is op een gegalvaniseerde grondbevestiging. Bovenop staat een figuratief zitelement gemonteerd in de vorm van een goudvis. De veerfiguur is volledig opgebouwd uit robinia en het hoofd, de vinnen en de staart zijn in oranje geverfd. De veer is vervaardigd uit 20 mm dik veerstaal, de handgreep uit roestvrij staal. De veer is zodanig ontworpen dat men nooit geklemd kan raken; ook niet bij de zwaarste belasting. De elasticiteit van de veer is zo berekend dat de beweging ook voor de kleintjes volledig tot zijn recht komt.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 6
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,70
Veiligheidzone
6,50
Materiaal
Robinia
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Goudvis?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Toegangspoort

Toegangspoort

WP-P00-1
€ 2.155,00
Zandbak in Robinia (rechthoek groot) 4 x 3 m
Glijbanen (5)

Glijbanen (5)

WP-D110+GL-GLA150
€ 4.415,00
Glijbanen

Glijbanen

WP-GL100
€ 4.635,00