Kraaiennest met zeeroversvlag

U300
€ 3.179,96 Prijs is exclusief montage

Kraaiennest met klimnet, touwladder en zeeroversvlag voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De klimladder aan het kraaiennest heeft ingewerkte sporten uit es van 40 mm. De korf wordt gemaakt met metalen buizen; de kruisverbinding is verstevigd met U-profielen. De verticale rondhouten lariks paal heeft een diameter van 16 cm en wordt met schelpvoet in beton in de grond bevestigd. Alle metaalonderdelen zijn roestvrij voorbehandeld en alle moeren en bouten worden volledig afgedekt met kunststof afdekdoppen.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 12
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
2,10
Veiligheidzone
28,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Kraaiennest met zeeroversvlag?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Bern (3)

Bern (3)

C006G-B
€ 23.540,00
Doornroosje (kunststof glijbaan)
Vesting (kunststof glijbaan en soepele loopbrug)
Wood 1550

Wood 1550

WD1550
€ 13.219,00