Lummelhoek (zonder scherm)

P350
€ 3.986,00 Prijs is exclusief montage

Lummelhoek zonder scherm voor jongeren van 10 tot 18 jaar waar ze kunnen luieren en gezellig samenzijn. De lummelhoek is vervaardigd uit rondhouten lariks palen buiten de kern gezaagd die zo geplaatst worden dat jongeren er eenvoudig kunnen opzitten. De dakbedekking en tafeltje zijn opgebouwd uit HDPE polyethyleen. Alle moeren en bouten zijn volledig afgeschermd met bloemvormige afdekdoppen.

Productinformatie

Leeftijd
10 - 18
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Lummelhoek (zonder scherm)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Alice in wonderland (kunststof glijbaan)
Locomotief+passagierswagon+tankwagon

Locomotief+passagierswagon+tankwagon

T101+T201+T300
€ 8.503,00
Zeeroverskasteel (hoge inox glijbaan)
Kraaiennest

Kraaiennest

S211
€ 2.980,00