Mammoet (kunststof glijbaan, gebogen loopbrug, spiraalglijstang)

G566
€ 6.672,00 Prijs is exclusief montage

Een kleurrijk speeltoestel voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Dit speeltoestel is een combinatie van het kreeftje en het leeuwenhol. Het speeltoestel bestaat uit 2 delen die met elkaar verbonden worden door middel van een gebogen loopbrug. Het eerste deel is opgebouwd uit een plankenvloer en 1 platform, op een hoogte van 85 cm, dat bereikt kan worden via een gemakkelijke houten trap. Vanop het platform kan naar beneden gegleden worden via een kunststof glijbaan of een spiraalglijstang.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 6
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,00
Veiligheidzone
33,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Mammoet (kunststof glijbaan, gebogen loopbrug, spiraalglijstang)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Politiewagen

Politiewagen

T010
€ 9.194,00
Wood 1406

Wood 1406

WD1406
€ 5.959,00
De rups en de appel (korte versie)
Amsterdam (2)

Amsterdam (2)

C007G-A
€ 16.518,00