Slangenpad

A400A
€ 840,00 Prijs is exclusief montage

Avontuurlijk balanceertoestel voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het toestel is opgebouwd uit 8 verticale rondhouten lariks palen die op een horizontale padouk balk komen te staan. Deze 8 verticale palen worden verbonden door kronkelende kunststoffen platen, deze uitgesneden in de vorm van een slang. De kleuters kunnen hier hun evenwicht beproeven! Het doel van dit toestel is om van de ene naar de andere kant te geraken via het kunststoffen pad, dit zonder de grond te raken. Dit toestel is speciaal ontworpen om gemakkelijk te bevestigen op een verharde ondergrond. Het wordt via 2 doorsteekankers verankerd op een betonnen ondergrond of met metalen voetsteunen in de grond bevestigd.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 6
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,30
Veiligheidzone
18,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Slangenpad?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Vesting (inox glijbaan en vaste loopbrug) (1)
Wood 1401

Wood 1401

WD1401
€ 2.229,00
Zandboot

Zandboot

Z300
€ 1.490,00
Draaipaaltje

Draaipaaltje

S935
€ 176,00