Truck

T001
€ 8.203,00 Prijs is exclusief montage

Een speeltoestel in de vorm van een truck voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Dit speeltoestel omvat een veelvoud aan speelmogelijkheden (o.a. een klauternet en een glijstang). De bovenconstructie is volledig uitgevoerd in lariks, de onderste liggers zijn uitgevoerd in eik. Het stuur vooraan in de truck en de diverse klimgrepen zijn vervaardigd uit kunststof. De truck kan zonder bevestiging op een verharde ondergrond staan. Door middel van een verbindingsbruggetje (T900) kan dit toestel tevens verbonden worden met een aanhangwagen (T801).

Productinformatie

Leeftijd
2 - 8
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,60
Veiligheidzone
35,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Truck?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Paalwoning (inox glijbaan)

Paalwoning (inox glijbaan)

S520
€ 7.077,00
Kleuterzitbank (1,8 m - grenen)
Mammoet (kunststof glijbaan, gebogen loopbrug, spiraalglijstang)
Wood 1505

Wood 1505

WD1505
€ 14.509,00