Wandelende tak

A410A
€ 390,00 Prijs is exclusief montage

Avontuurlijk balanceertoestel voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het toestel is opgebouwd uit 2 padoeken voetstukken en 1 lange padoek balk die op de voeten worden verlijmd. De kinderen kunnen hier naar hartenlust hun evenwicht beproeven! Het doel van dit toestel is om van de ene naar de andere kant te geraken zonder de grond te raken. Dit toestel wordt via 4 doorsteekankers verankerd op een betonnen ondergrond of met metalen voetsteunen in de grond bevestigd. Het Balanceertoestellen is speciaal ontworpen om gemakkelijk te bevestigen op een verharde ondergrond.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 6
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,15
Veiligheidzone
17,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Wandelende tak?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Kleine Schommel (2 rubberzittingen)
Locomotief(open dak)

Locomotief(open dak)

T102
€ 3.389,00
Inox Heuvelglijbaan met platform (1 m breed - glijlengte 2,5 m)
Wood 1436

Wood 1436

WD1436
€ 8.349,00