Zeshoekschommel (rubberzitting met beugel)

S151
€ 6.120,00 Prijs is exclusief montage

Houten zeshoekschommel voor kinderen van 4 tot 15 jaar. De schommel is opgebouwd uit 6 staanders lariks hout met een diameter van 12 cm en zes horizontale liggers lariks hout met diameter van 14cm. De verticale palen zijn onderling verbonden met de horizontale liggers tot een zeshoek. De schommel is in zes hoeken verstevigd met rode polyestergecoate stalen steunbeugels met een diameter van 42mm. De rubberen zittingen met beugel zijn met gegalvaniseerde kettingen bevestigd aan onderhoudsvrije schommelhaken.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 15
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,40
Veiligheidzone
62,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Zeshoekschommel (rubberzitting met beugel)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Elfenburcht (lage kunststof glijbaan en hoge inox glijbaan)
Wood 1550

Wood 1550

WD1550
€ 13.219,00
Mammoet (kunststof glijbaan, kruiptunnel en rechte glijstang)
De rups en de appel (korte versie)