Cowboy en Indiaan

G802
€ 2.773,00 Prijs is exclusief montage

Vrijstaand kleurrijk speeltoestel voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Het toestel heeft twee zijden uit HDPE polyethyleen. De loopwand heeft twee zijden uit HDPE polyethyleen in de vorm van een Cowboy en een Indiaan. Het toestel is beklimbaar via een trap, vervaardigd met kunststof treden. Alle metaalonderdelen zijn roestvrij voorbehandeld en alle moeren en bouten zijn volledig afgeschermd met kunststof bloemvormige afdekdoppen. Dit avontuurlijk toestel biedt kinderen diverse speelwaarden aan.

Productinformatie

Leeftijd
1 - 3
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,55
Veiligheidzone
18,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Cowboy en Indiaan?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Het lelijke eendje (inox glijbaan)
Wood 1453

Wood 1453

WD1453
€ 13.959,00
Apenbrug

Apenbrug

A440A
€ 1.397,00
Vikingboot (voorsteven)

Vikingboot (voorsteven)

U100
€ 8.113,00