KUNSTSTOF HEUVELGLIJBAAN MET PLATFORM (0,6 M BREED – GLIJLENGTE 2,3 M)

H600
€ 2.736,00 Prijs is exclusief montage

De kunststof heuvelglijbaan heeft een breedte van 0,6 m en een glijlengte van 2,3 m. Een heuvelglijbaan is een ideale manier om een saaie heuvel extra speelwaarde te geven! De ideale hellingsgraad voor een heuvelglijbaan is 37°. Deze heuvelglijbaan is ideaal te combineren met terreintrap T210 of T211. De heuvelglijbaan en de terreintrap moeten 1,50 m van elkaar verwijderd zijn. Dit speeltoestel is verkrijgbaar met rode of groene zijwanden. Vraag naar onze mogelijkheden!

Productinformatie

Leeftijd
3 - 15
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,00
Veiligheidzone
30,50
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over KUNSTSTOF HEUVELGLIJBAAN MET PLATFORM (0,6 M BREED – GLIJLENGTE 2,3 M)?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Speeltoestellen robinia - Dronrijp

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Kleuterpicknicktafel

Kleuterpicknicktafel

P561
€ 555,00
Mammoet (kunststof glijbaan, kruiptunnel en rechte glijstang)
Elfenburcht (lage kunststof glijbaan en spiraalglijbaan)
Picknicktafel (lengte 1,8 m)