Maxi-Tovertoren met loopbalk

RO553
€ 20.058,00 Prijs is exclusief montage

Combinatie van de tovertoren en keverbrugje voor kinderen van 4 tot 12 jaar, met loopbalk. De vloerplanken, klimmuur en zijwanden zijn vervaardigd uit lariks hout, de rest van het speeltoestel uit robinia hout. De tovertoren kan bereikt worden via 2 klimmuren met klimgrepen uit padouk, een klimnet en een klimconstructie bestaande uit rondhouten palen en touwen in staalkabel. De tovertoren kan verlaten worden via een glijbaan uit roestvrij staal. De speeltoren kan bereikt worden via een klimnet of een klimtouw en kan verlaten worden via inox glijbuizen. Alle moeren en bouten zijn volledig afgeschermd. De gehele constructie wordt rechtstreeks met beton in de grond verankerd.

Productinformatie

Leeftijd
4 - 12
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
1,50
Veiligheidzone
90,00
Materiaal
Robinia
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Maxi-Tovertoren met loopbalk?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Steltenpad (12 palen)

Steltenpad (12 palen)

RO861
€ 3.210,00
Klimtoestel

Klimtoestel

WP-K10
€ 5.795,00
Waterspeelplaats Zuiderzee

Waterspeelplaats Zuiderzee

WP-D3
€ 15.365,00
Kabelbaan enkel 30m

Kabelbaan enkel 30m

WP-209
€ 9.540,00