Wood 1506

WD1506
€ 30.949,00 Prijs is exclusief montage

De Wooden-serie is voor zowel jongere als oudere kinderen een eindeloze bron van fantasie en inspiratie waar ze veel plezier aan hebben. Deze combinatie is ook nog eens gemakkelijk toegankelijk voor kinderen met een beperking. Het milieuvriendelijke hout in de WOODEN series stimuleert de uitgebreide fysieke ontwikkeling en maakt het ook mogelijk dat grotere groepen kinderen samen kunnen spelen. Hierdoor leren kinderen relaties ontwikkelen met anderen en hoe ze in een team samen kunnen werken.

Productinformatie

Leeftijd
1-8
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,90
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Wood 1506?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Vesting (inox glijbaan en vaste loopbrug)
Krokodillenrug

Krokodillenrug

A430A
€ 840,00
Solo 1427

Solo 1427

SL1427
€ 1.229,00
De rups en de appel (lange versie)