Zandmolen

Z200
€ 1.574,00 Prijs is exclusief montage

Zandspeeltoestel voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Aan dit toestel is er een zandkraan met zandemmer voorzien alsook een groen rad. De rondhouten palen hebben een diameter van 10 en 12 cm en zijn buiten het hart gezaagd. De verticale palen zijn vervaardigd uit eik (omwille van het rechtstreekse grondcontact), de rest is vervaardigd uit lariks. De zandemmer en het rad zijn vervaardigd uit kunststof, de zandkraan is polyester gecoat. Alle metaalonderdelen zijn roestvrij voorbehandeld en alle moeren en bouten zijn volledig afgeschermd met kunststof afdekdoppen.

Productinformatie

Leeftijd
2 - 6
Certificatie
EN-1176

Technische informatie

Valhoogte
0,65
Veiligheidzone
15,00
Materiaal
Hout
Snder Bakker Speeltoestellen Contact

Heb je een vraag over Zandmolen?

Speeltoestellen zijn er in vele soorten en maten. Hoe kom je tot de juiste keuze? Uiteraard sta ik klaar om je van A tot Z te kunnen adviseren. Neem contact op via onderstaande button en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

IMG 6596

Wist je dat:

  • Vanaf een valhoogte van 1,5 meter een speciale valondergrond onder speeltoestellen verplicht is zoals kunstgras, rubber tegels of boomschors?
  • Elk speeltoestel in de openbare ruimte voorzien moet zijn van een typekeuring, -plaatje en certificering, uitgegeven door een Nederlands aangewezen keuringsinstantie? 
  • Wij ook speeltoestellen kunnen laten keuren zodat ze toch binnen het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen vallen?

Past er goed bij

Elfenburcht (lage kunststof glijbaan)
Zeeroverskasteel (lage kunststof glijbaan en spiraalglijbaan)
Kabouterklim
Solo 1468

Solo 1468

SL1468
€ 639,00